svdaenfrdeisnoples
Menu

Hultmark Åkeri AB

Företaget bildades 1989 och har arbetat med godstransporter sedan 1995. Vi åtar oss allt från snabba mindre budkörningar till större godstransporter i Sverige, Norden och Europa. Vi utgår från strategiskt belägna Åtvidaberg i Östergötland, bara 35km från Linköping/Norrköping (fjärde storstadsregionen) har vi endast 23 mil till Stockholm och 29 mil till Göteborg. Vi har också snabb access ner mot Västervik/Kalmar och vidare längst ostkusten.

Idag har Hutmarks Åkeri AB, 4 kranbilar på företaget. Mångsidigheten gör dem lämpliga för många typer av uppdrag - stora som små. Hustransporter till olika husbyggen runt om i Sverige, husmontage på plats, virkestransporter, lyft av tegel vid hustaksbyten - är bara några exempel. Kontakta oss gärna, så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Sedan flera år kör vi godstransporter direkt för DHL och  i dag har vi 5 lastbilar samt ett antal paketbilar som dagligen körs mellan Åtvidaberg , Valdemarsvik , Kisa , Söderköping och Norrköping , 

Som komplement till kranbilar och godstransporter åtar vi oss uppdrag där vi tillhandahåller resurser för övriga typer av transporter. Företaget har idag 14 anställda .

Vi är även ombud för DHL Servicepoint , hos oss kan ni hämta och skicka era Servicepoint paket .

Våra Öppettider är :

Måndag  - Torsdag : 9,00 - 18,00

Fredag                  : 9,00 - 17,00

Lördag                  : STÄNGT

Söndag                   : STÄNGT

Som ett litet företag i branschen så måste vi alltid vara extra bra. Vi gör därför allt vi kan för att kunna möta våra kunders behov, och sätter flexibilitet, kvalitet och pålitlighet i centrum. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att diskutera tänkbara uppdrag.

Fotograf : Bengt Håkansson /lindring.se

Besökare

Idag 56

Igår 48

Vecka 255

Månad 926

Alla 53027

Logga in